Prep Tìme: 15 mìns Cook Tìme: 15 mìns Yìeld: 4
DESCRìPTìON
Recìpe ìs from àmerìcà’s Test Kìtchen “The Complete Vegetàrìàn Cookbook”
ìNGREDìENTS
- 10 ounces frozen chopped spìnàch, thàwed ànd squeezed dry
- 8 ounces rìcottà cheese
- 4 ounces mozzàrellà cheese, shredded
- 1 ounce Pàrmesàn cheese, gràted
- 1 tàblespoon olìve oìl
- 1 làrge egg, lìghtly beàten wìth 2 tàblespoons wàter, plus 1 làrge egg yolk
- 1 teàspoon gàrlìc powder
- 1 1/2 teàspoons mìnced fresh oregàno
- 1/8 teàspoon red pepper flàkes
- 1 teàspoon sàlt
- 1 lbpìzzà dough
ìNSTRUCTìONS
- Preheàt oven to 500 degrees.
- Combìne spìnàch, rìcottà, mozzàrellà, oìl, egg yolk, gàrlìc powder, oregàno, pepper flàkes, ànd sàlt ìn à làrge bowl.
- Plàce dough on lìghtly floured surfàce ànd dìvìde ìnto 4 even pìeces.
- Wìth à rollìng pìn or your hànds, flàtten eàch pìece ìnto à 7 ìnch round on à pìece of pàrchment pàper.
- ........
- ...............
Full Recipes : www.kitschencat.com
0 Response to "Rìcotta And Spìnach Calzones"
Post a Comment