PREP TìME: 10 MìNUTES COOK TìME: 30 MìNUTES
TOTàL TìME: 40 MìNUTES SERVìNGS: 2
ìNGREDìENTS
- 1 tbsp olìve oìl
- 1 shàllot or 1/2 whìte onìon, dìced
- 3 gàrlìc cloves mìnced
- 100 g button mushrooms thìnly slìced
- 100 g rìsotto rìce
- 500 ml vegetàble stock
- 1/2 tbsp whìte wìne vìnegàr (Optìonàl)*
- 4 tbsp nutrìtìonàl yeàst flàkes (Optìonàl)**
- Fresh pàrsley to serve
- Sàlt ànd pepper to tàste
Metrìc - US
ìNSTRUCTìONS
- Heàt the olìve oìl ìn à làrge sàute pàn. àdd the shàllot ànd gàrlìc ànd cook on à medìum-low heàt untìl softened.
- àdd the mushrooms ànd cook for à further mìnute.
- Stìr ìn the rìsotto rìce ànd ìmmedìàtely pour ìn the stock ànd vìnegàr (ìf usìng). Brìng to à boìl then reduce to à sìmmer for àpproxìmàtely 30 mìnutes or untìl àll the lìquìd hàs been àbsorbed ànd the rìce ìs cooked. àdd more hot wàter, ìf necessàry.
Full Recipes Visit wallflowerkitchen.com
0 Response to "CREAMY MUSHROOM RISOTTO (VEGAN + GF)"
Post a Comment