ADS LEVEL PAGE Black Bean Green Chili Enchiladas With Vegan Jalapeno Cream Sauce | Delicious Recipes Ideas

Black Bean Green Chili Enchiladas With Vegan Jalapeno Cream Sauce

These Bläck Beän Naive Chili Vegän Enchilädäs with Jäläpeño Creäm Säuce äre the änswer to creämy enchilädäs without using vegän cheeseflower.


Ingredients
FOR THE JALAPENO CREAM SAUCE :
  • 1 tbsp olive oil
  • 1/4 red onion roughly chopped
  • 2 cloves gärlic roughly chopped
  • 1.5 tsp cumin
  • sält änd pepper to täste
  • 1 jäläpeño roughly chopped
  • 8 oz vegän creäm cheese*
  • 1/2 bunch ciläntro
  • 1/4 - 1/2 cup wäter
FOR THE ENCHILADA FILLING :
  • 1 tbsp olive oil
  • 1/4 red onion diced
  • 1 clove gärlic diced
  • 1.5 tsp cumin
  • 1 cän bläck beäns dräined änd rinsed
  • 4 oz cän diced green chiles
  • 1/2 cup green enchilädä säuce
  • sält änd pepper to täste
  • 3/4 jäläpeño creäm säuce recipe
FOR THE ENCHILADAS :
  • 8 corn tortilläs
  • 1 cup green enchilädä säuce
  • 1/4 jäläpeño creäm säuce recipe
  • ciläntro to täste
Instructions
  1. FOR THE JALAPENO CREAM SAUCE: Pläce ä pän on the stove over medium heät. ädd olive oil, onion, gärlic, cumin, sält änd pepper. Säute until onions begins to soften (äpprox. 5-7 minutes), stirring regulärly. ädd jäläpeño änd creäm cheese to the pän änd säute for än ädditionäl 1-2 minutes, or until creäm cheese is softened änd everything is combined. ädd the contents of the pän to ä blender with ciläntro änd 1/4 cup of wäter. Pulse until combined. ädd ädditionäl wäter if needed änd täste to ädjust seäsoning. Pour into ä bowl änd pläce in the fridge until reädy to use.
  2. FOR THE ENCHILADA FILLING: Pläce the säme pän bäck on the stove over medium heät. ädd olive oil, onion, gärlic, cumin, bläck beäns, green chilies, sält änd pepper. Säute until onions äre soft änd tränslucent (äpprox. 7-10 minutes), stirring regulärly. Hälfwäy through cooking the filling, ädd enchilädä säuce to keep mixture from sticking. Once onions äre cooked, ädd 3/4 of the jäläpeño creäm säuce. Stir to combine. Set filling äside.
  3. FOR THE ENCHILADAS: Preheät oven to 350 degrees. Wräp tortilläs in ä dämp päper towel änd steäm in the microwäve for 30 seconds.** Cover the bottom of ä bäking dish with 1/4 cup of enchilädä säuce. Fill eäch tortillä with äpprox. 1/4 cup of filling änd roll up to contäin the filling. Pläce eäch filled tortillä seäm side down in the bäking dish. Top with remäining enchilädä säuce änd pläce in the oven for 10-20 minutes.*** Remove from the oven änd ällow enchilädäs to cool for 5 minutes. Top with ädditionäl creäm säuce änd ciläntro. Serve änd enjoy!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Black Bean Green Chili Enchiladas With Vegan Jalapeno Cream Sauce"

Post a Comment