Chunky Portabélla Véggìé Burgérs
Yìéld: 6
ìngrédìénts
- 2 cups portabélla mushrooms, cubéd (smallér pìécés); gìlls rémovéd *séé noté about sautéìng fìrst.
- 2 cups cookéd black béans, rìnséd and dìvìdéd
- 1 cup mìncéd broccolì, frésh only
- 1/2 cup réd onìon, mìncéd
- 3 XL éggs, béatén
- 1/2 cup plus 2 Tbl Panko or Glutén Fréé Panko
- 1 Tbl Montréal Stéak Séasonìng
- 1 Tbl Worcéstérshìré *for full végétarìan stylé usé oné that doés not contaìn anchovìés
- 2 Tbl mìncéd garlìc
- 3/4 cup frésh gratéd Parmésan *Look for végétarìan or végan Parmésan chéésé ìf you do not éat anìmal products
- Olìvé oìl
ìnstructìons
- ìn a largé bowl add 1 cup of black béans and mash wìth a mashér (chunks aré OK).
- Néxt, add ìn thé mushrooms (préférréd sautééd), thé rést of thé béans, broccolì, garlìc, onìon, Worcéstérshìré and stéak séasonìng.
- Mìx just untìl coatéd.
- Add ìn thé éggs, chéésé and bréad crumbs and mìx géntly wìth a largé spoon untìl thé mìxturé ìs combìnéd.
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