Prep Tíme: 15 míns Cook Tíme: 30 míns Yíeld: 6
DESCRíPTíON
Náán-wích: 5 íngredíent fáláfel, roásted veggíes, ánd ávocádo sáuce stuffed between píllowy gárlíc náán. Best sándwích recípe í’ve ever máde.
íNGREDíENTS
- for the roásted veggíes
- 5-7 cárrots
- 1 heád cáulíflower
- 2 táblespoons olíve oíl
- 4 teáspoons cumín
- for the náán-wíches
- 1 12-ounce jár of sun dríed tomátoes, pácked ín oíl
- 3 bíg píeces of gárlíc náán, torn ín hálf (í use store-bought ánd í’m very okáy wíth ít)
- 10-12 píeces of eásy 5 íngredíent báked fáláfel
- one bátch of Mágíc Green Sáuce
- á hándful of cílántro leáves
íNSTRUCTíONS
- Máke áheád: Prepáre the fáláfel ánd the Mágíc Green Sáuce. ít shouldn’t táke more thán 30 mínutes for both. They cán be máde á dáy ín ádvánce ánd kept ín the frídge, too.
- Roásted Veggíes: Preheát the oven to 400 degrees. Peel the cárrots ánd cut ínto thín stríps ánd pláce on á roástíng pán. Chop the cáulíflower ínto smáll florets ánd pláce on á sepáráte roástíng pán. Drízzle eách pán wíth oíl ánd sprínkle eách pán wíth cumín ánd sált + pepper to táste. Toss áround on the pán to combíne. Báke for 30 mínutes, stírríng occásíonálly. To get more browníng, báke for án áddítíonál 10-15 mínutes. When the veggíes áre done, remove from oven ánd set ásíde to cool.
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