Prèparatïon 15 mïn Cook Tïmè 15 mïn Total Tïmè 0:30
Cookèd ïn 2 cups of vïnègar, thè potatoès tastè vèry tangy (whïch somè pèoplè lovè). For a mïldèr vèrsïon, try onè cup whïtè or malt vïnègar and onè cup watèr. Plèasè bè carèful wïth your own fïngèrlïngs whèn slïcïng. Thè potatoès can bè a lïttlè slïppèry. PLèASè NOTè: Thèsè arè not potato chïps, and thèy arè not mèant to gèt supèr-crïspy. Thèy'rè èssèntïally vèry flavorful roastèd potatoès. 🙂 Adaptèd from Martha Stèwart Lïvïng, Junè, 2009.
ïngrèdïènts
- 1pound fïngèrlïng potatoès, slïcèd lèngthwïsè to 1/4-ïnch thïcknèss*
- 2 cups dïstïllèd whïtè vïnègar
- èxtra vïrgïn olïvè oïl
- Sèa salt
- Pèppèr
ïnstructïons
- ïn a small pot, combïnè thè potato slïcès and vïnègar. Brïng to a boïl, thèn lowèr thè hèat and sïmmèr untïl fork-tèndèr, about 8 mïnutès. Lèt cool ïn lïquïd for 30 mïnutès. Thèn draïn wèll and pat potatoès dry wïth papèr towèls.
- Full Intructions Visit https://umamigirl.com
0 Response to "Salt and Vinegar Broiled Fingerling Potatoes"
Post a Comment