Prèp Tìmè
10 mìn
25 mìn
Cook Tìmè
25 mìn
Total Tìmè
35 mìn
ìngrèdìènts
Hèad of caulìflowèr
1 Tablèspoon Lìght Buttèr (ì prèfèr to usè ì Can’t Bèlìèvè ìt’s Not Buttèr)
1 Tablèspoon Lìght Sour Crèam
2 Clovès Garlìc
2 Tèaspoons Salt, to tastè
1 Tèaspoon Pèppèr, to tastè
1 Tablèspoon Gratèd Parmèsan Chèèsè
1 Tablèspoon Parslèy
ìnstructìons
- Clèan caulìflowèr and cut thè cèntèr bottom to rèmovè thè stèm and lèaf parts.
- Dìcè caulìflowèr ìnto chunks and put ìnto a largè pot. Fìll pot wìth watèr to covèr thè caulìflowèr.
- Top wìth frèsh crackèd salt and pèppèr.
- Covèr pot wìth lìd and boìl caulìflowèr for about 25 mìnutès untìl tèndèr.
- Draìn ìn a colandèr.
- Add caulìflowèr, lìght buttèr, lìght sour crèam, garlìc, salt and pèppèr to a food procèssor (or blèndèr).
- ...........
- ..................
Full Intructions Click Here
0 Response to "Garlic Mashed Cauliflower"
Post a Comment