Prèp Tìmè: 15 mìns Cook Tìmè: 5 mìns Yìèld: 4 largè quèsadìllas
ìNGRèDìèNTS
Quèsadìllas
- 2 tablèspoons olìvè oìl
- 1 largè swèèt potato (about 3 cups choppèd)
- 1 15 oz can black bèans, draìnèd
- ½ tèaspoon cumìn
- ½ tèaspoon paprìka
- 1/2 tèaspoon cayènnè
- 1/3 cup salsa vèrdè
- 4 oz crèam chèèsè
- Salt and pèppèr to tastè
- 8 wholè whèat tortìllas
- 1 cup chèèsè (chèddar, colby jack, or montèrèy jack)
Toppìngs
- 1/4 cup fìnèly choppèd rèd onìon
- Sour crèam
- Avocado
- Lìmès
ìNSTRUCTìONS
- Pèèl and chop swèèt potato ìnto small bìtè sìzèd pìècès.
- Hèat olìvè oìl ìn largè skìllèt ovèr mèdìum hìgh hèat and add swèèt potato.
- Sautè for 5-10 mìnutès wìth lìd on untìl potatoès can bè èasìly pìèrcèd wìth a fork. Add black bèans and spìcès.
- Add salsa vèrdè and crèam chèèsè and stìr mìxturè untìl crèam chèèsè ìs fully mèltèd.
- .........
- .................
Full Intructions : www.kitschencat.com
0 Response to "Black Bean and Sweet Potato Quesadillas"
Post a Comment